Informace k finálovému 3. kolu OIP 2010 – 21.8.2010

Závěrečné kolo letošního seriálu závodů na ovále v Otrokovicích se blíží, a tak je na místě uvést pár informací co je v plánu. Ostatně to pozorný čtenář v propozicích zjistí sám. Ale kdo má čas to do podrobností studovat. Aktualizované propozice jsou nicméně připojeny k této zprávě, pokud bychom nestíhali náležitě a včas upravit i web. Času je i o prázdninách nějak málo.

Úvodem bych se rád omluvil všem, kteří očekávají stejný rozsah služeb, jako bylo na MČR 5.6.2010. Nebude. Zde jsme vynaložili zcela jiné finanční prostředky, než máme k dispozici pro běžné kola OIP, ale standart, na který jste zvyklí, udržíme. Děkujeme za pochopení.

Teď ale k tomu, jak budou 21. srpna závody vypadat. Přihlášky budeme stejně jako na MČR přijímat pouze elektronicky, a to do 19.08.2010, 20 hod. (čtvrtek). Pro nás je lepší, když se přihlásíte a nepřijedete, než přijedete bez přihlášení a dožadujete se registrace na místě. Komplikuje nám to jednoduše život.

Změny doznal i časový plán, který je podobný letošnímu 1. kolu OIP, takže doporučujeme se s ním včas seznámit. Délky tratí budou takřka totožné, jako tomu bylo na MČR, jen u mistrovských kategorií jsme délku třetí tratě zkrátili na 5 km, respektive u žen na 3 km bodovací.

S ohledem na časovou náročnost víceboje přistoupíme k tomu, že se pojedou vždy jen finálové rozjížďky. Počet rozjížděk bude stanoven podle počtu přihlášených závodníků. V případě malého počtu závodníků budeme starty jednotlivých kategorií spojovat.

V rámci vyhlašování 3. kola OIP nás čeká i vyhlášení 10 nejúspěšnějších vícebojařů celého seriálu, kteří obdrží zajímavé a hodnotné věcné ceny značky WORKER a INSPORTLINE. Průběžné výsledky jsou již delší dobu zveřejněny. Systém hodnocení je popsán v propozicích.

Nezbývá mi, než jen vyslovit přání, aby nám vyšlo počasí a vše klaplo podle našich i Vašich představ. Těšíme se na Vás. Za WORKER SSCO team Marcel Nemček.